Virgil Abloh, tvorca Pyrex ošiaľu a Kanyeho módny poradca



Ak chcete, ZE sa Rozdiel medzi streetwearom vysokej módy v poslednej dobe pomaly strácajú dočkajú sa Tak ai roznych nečakaných spolupráci, si už určite vsimol Kazda.  Virgil Abloh  Patri prave Medzi ludi, Ktory sa o tento Prechod postarali Najviac, konajúc s trojicou svojich ložísk vlastných ZNACIEK , množstvom Tvorivých umeleckých projektová Vďaka fakt, že je pravou rukou v ramci mody pre Kanyeho Westa, dokázal za posledných roky spôsobiť okolo svojho mena Dosť Veľký humbuk. Jeho život sa však Mohol vyvíja Úplne jedinou smerom, konajúc Ako v jednom z nedávnych rozhovorov Sám Povedala, jeho rodičia pochádzajú z Ghany kludne Tak Mohol byt ľan chlapcom z krajiny tretieho sveta. Napriek Tomu však v Roku 2003 doštudoval architektúry v rodnom Illinois Dnes Tak úrokom svoje nadobudnuté poznatky vo svete módy. 


Svoj sen si po Boku Kanyeho Ako jeho poradca začala plniť Ešte v období The College Dropout, bez verejnostou sa viac predstavili až Roku 2009 Preslávila Ho Najma, teraz uz legendárnych fotka z Fashion Weeku v Paríži, KDE sa PO BOKU Yeezyho, Don C , Taza Arnolda Ďalšie zviditeľnilo Ako Človek, Ktorý sa neboja experimentovať s obliekanie. 



Jeden z jeho prvých vacsi módnych projektovej Tak prisiel Najma Vďaka Spojením kolektívom  #BEEN #TRILL . Z etymologického Hľadiská JE názov trilok zlozenie Slov "true" a "skutočný" Ako odkaz na Bun B-ho jeho južanské texty. Spolu s Heronom Prestonom Matthewom Williamsom Tak založil TuTo tvorivo skupinu autori: P.Uherčík z Počiatka zameriavala skor na hudbu umenie celkovo, nie Vďaka svojmu obrovskému vplyvu si mohli dovoliť ai o Nieco viac postupom casu sa Tak pretransformoval na módnou značkou. Tá si zakladá na grafiku viac ako na samotnom spracovanie oblečenia, nie napodiv Ani samotne Printy nie su nijako vynimocne. Vďaka Sile internete sa však dokázali Dostať okamžite robiť povedomím verejnosti vytvorili si svoju skupinu Fanúšikov, vykonajte której Patri ai početná skupina okolo vrchného Keefe. Na scéne existujú v podstate ľan veľmi krátke, no Aj napriek Tomu UŽ sa ich grafika dostala do prvej kolekcie Kanye West x APC, KDE sme mohli vidiet jedno Biele tričko s neskor dokonca Been trilok vypustil ai kolekciám s predajcom Pacsun.


Share on Google Plus

About amateurpeople

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentárov:

Zverejnenie komentára